Followers

Thursday, March 31, 2011

kepade followers yang diminati ramai




                                                                                  
harap maklum blog ni akan di ubahsuai for a quite lengthy of time
nak touch up pape, within 3 or 4 weeks. i'll be back
wif more eye-catching widget@template, watsoeva, name it!
Insya Allah
for da time being, dun wuri. i still gonna active in blogwalking or blogquackking,
and even blogswimming to urs
hope to see u ols soon, wif a new blog


p/s: dikesempatan, inactive coz final exam....
wish me a very gudluck then
ciao, w'salam...

tq tu cik amar ( empunyer belog cap ayam for da freebies.. tau2 je aku nak touch up blog ni)

Wednesday, March 30, 2011

segmen Ben Ashaari : DECO DECO BENG BENG BOONG !



"GIVEAWAY PERTAMA PEONY PINKY "






mrs.mimi wat giveaway.. kena pastikan ade banner kat header entry n kat sidebar. tarikh tutup 30.04.2011...pas tu jangan lupe tag 3 orang kawan.. n make sure dorang tau.. hehe...pastu kalo dah sudah, letak link kat page mrs.mimi.   n jgn lupe jadik follower dulu.. gudluck

nak tag --> abang stalker
                  cik nanie
                  hafiz divadivana

contest natural beauty ~ abg stalker



pesanan penaja~


~Syarat-syarat~

-Wajib la meng'Follow belog kapcai abg stalker ni atas dsr kesusilaan
-Harus la memPertandingkan satu (1) gambar:

Perempuan = MUKA TANPA SEBARANG MEKAP 

Lelaki = MUKA SUCI DAN JELAS 

(Tanpa Aksesori seperti Spec,RayBan,Sunglass,Lens atau adik beradik dgn nya la)

-Abg nk gambau 'Sorg2' je..gambau ramai2 dgn kwn ke apa ke Disqualified.
-Bt entry tajuk "Contest Natural Beauty" pastu tepek banner kt atas tu kt en3 n sidebar korg.
x pyh bebel pnjg2 k.
-Tag 2 org kwn.Make sure diorg tahu ek.
-Tinggalkn link korg dlm ruang komen abg stalker.

Expired Date: 1 Mei 2011  - (11.59pm)

--> tanpe mengecewakan mane2 pihak, saye persembahkan muke seorang pelajar yang tak cukup tido, tak mekap, tak pakai lense, tak pakai cermin mata, ngan mate sembab, no edit at all. 


muke selekeh woo



nak tag -->   
  nanie
  pieka

Monday, March 28, 2011

minggu final exam



pergh,
ku just post entry time mggu final.
wokeh, juz post ni untukbitau
aku maybe inactive for this 3 whole weeks
dok sibuk study...
kalo bukak laptop pon sebab aku nak print keja
sape kate kalo minggu revision tak ade assignment nak kena antar
tipu tu sumer
either korang buat assignment last minute ataupon ko dapat and kena wat assignment last minute
kadang2 ade test gak, 
peduli hapa la kan
final final, test still test

so, da conclusion is,
study first hand, n do da assignment rather than watching da movie..
*p/s: utk aku sendiri ler.*

kadang2 lupe gak bile dah semakin bertambah year dok kat sini..

muahahhahaha.. so, adik2, masuk u karang rerajin k. 
yayy.. 
peace for da world

Saturday, March 26, 2011

suara dia sangat sedap...najwa latif



aku tak tau nape malam ni, aku sangat rajin nak post entry pasal vids kat youtube
tau jela, aku tengah boring, and idea pon tak ade nak siapkan assignment
so, tetibe aku dok carik lagu yang sedap, biar taik telinga ni cepat cair...


so, u'll better check it out...
aku memula nak carik lagu akustik grenade, tetiba kuar vid dia..

suara dia sangat mantap, baru 16 tahun kowt
aku tak kira, lepas ni aku nak belajar main gitar. 
cik nani, balik cepat, and ajarr aku main gitar, 
pastu kita post kat youtube.

ehem ehem baru


introducing my  new boipren
ryan higa..
 
 comel. korang kena tengok gak
 
aku tak tau berapa ramai yang dah pernah tengok
ah tak dulik
kena tengok gak
comel kowt
tapi mat lutfhi still maintain kat laptop aku.. 
abus kat luar dah ade, wat pe nak banyak-banyak
tak terjage,..
hehe. enough wif dat
nak introduce sikit
dia ni japanese but staying in la, don't know how old is he, but i did know dat he's cute
dat's all folks.

chill!

"kekelepetan ko dah terserlah" episode 2



hah, ingat lagi tak cerite yang aku post dalam entri before ni
alah yang pasal " ko kelepet, aku kelepet balik tu"
ni sambungan dia
mantap terserlah.

fyi, cerita ini memang benar, tiada yang benar, selain yang benar benar belaka
mission hari kelepet tu tak berapa nak jadi,
b'coz kekelepetan dia telah dihidu rumat dia sendrik
tu la kau, sepandai-pandai tupai main buai, pandai lagi aku tau

kan cik nani pelan serangan kao attack 
tapi tak berjaya sebab dia perasan?
gitula. aku pun tak sure sangat

rupanya, tadi rumat budak tu aka kawan aku jugak cerita
yang kisah si kaki songlap ni dah kena confront trang tang tang dengan dorang sumer
pasai apa? ang nya deodoran kena kebak gak ka?
yup, but it much worse than that actually
she, aka da kelepet girl, juz stole her rumat's money and not only dat
she dare accused my innocent friend who knows nothing aka cik fiza
to admit it
dem her!
sian cik fiza, dahle tak tau pape
pastu kena fitnah
tapi dia silap
kawan aku ni bijak, *kalau tak biajk tak masuk u ah*
kitorang pasang hidden camera
*gune mode record* 
dok bubuh lam anak2 dia,
*snap* da pics taken
nampakle dia, dengan gaya mencopet beliau yang tak begitu pro itu
bila dah kena confront, tau-tau jela
kuar air mata boye beliau yang tak begitu meyakinkan 
cerita dia banyak woo, siap copy paste cerita rumat sendrik 
pastu ganti dengan nama sendiri
apa kes?
dia curik duit kalau sikit takpe, banyak woo
tiap2 minggu beli kasut or barang baru
yang bijaknyer dia ni, dia tinggalkan sorang mangsa aka cik fiza
in case kalau dia kena tangkap
dia just tuding jari je kat fiza 
sampai hati betol
dok rumat dekat setahun, kawan sendiri pon ke kelepet
susah ah gini
bile dah bocor, kunun2 mintak maap
malangnyer, mintak maap tak ikhlas kan
semalam, dia kasik packing barang2 dia, ca alif but cabut
sekarang compartment dia ada sikit je barang
kawan aku cakapla, tak dapatla nak sindir2 gini

p/s: tujuan aku post entry ni bukan nak burukkan sesape, tolong jangan salah paham, just nak nasihat, esp, pada mereka2 yang baru start kenal dunia luar, jangan kerana nak sama standard dengan orang yang memang dah lahir dalam dulang emas, kita pun nak join jugak, at da end, bila dah terdesak, kita mencurik. tak baik, bukan setakat duit haram dah masuk badan, orang pun dah tak percaya kat kita. nanti bila kita betol2 susah, orang dah tak peduli. tulah sape suruh ko kelepet awal2. 

bak kata patah-patah orang melayu dulu, "siakap senohong gelama ikan duri, bercakap bohong, lame2 mencuri".  

memang ler , korang rase, alah, diorang tak dapat detect punyerla keja aku ni. sape kata. kalau Allah dah nak benda tu jadik, ko simen rahsia ko pon, still kantol gak.  benda buruk cepat expired. 

p/s/s: kalo bohong sikit2 boleh tak, boleh, boleh belahla. sikit2 tu yangj adik besar. aku tak kata aku baik sangat sampai tak pernah bohong, tipu la tu. pernah tu pernah la. tapi rase bersalah tu lagi berat dari rasa menipu, hidup tak lame kan, mane tau aku kiok tercekik gula2 ke. dah susah. no offense k..

p/s/s/s: berbudi bahasa amalan mulia.. wa chow lu! 

Thursday, March 24, 2011

ko kelepet aku, aku kelepet ko balik



pernah tak korang terase macam nak nak buat aksi serang balas
versi gerak-rempuh-guling2
aku tak nak cakap melalut
so straight to da point

aku ni tengah dalam versi nak pelan yang bernama 
"kekelepetan budak kaki kelepet"

alkisah, bilik compartment di uia
aku yang sungguh comel ini telah kehilangan pencuci muka
aku tau mesti korang kate
"lerh, pecuci muka je kot. kecoh seh kaki cucuk ni"
jangan silap
ni ZA ye yang kita bincangkan
bayangkan harge dia yang agak ehemm tu
and aku cuma dapat pakai 4kali je,
and then, it's gone

aku rasa macam nak melakukan aksi guling-guling aje kat lantai tandas tu
dah la waktu perasan tu waktu nak pergi kelas
bayangkan
aku tak cuci muka pun tau,
ingat nak cuci aje gune shampoo loreal aku
tapi takut pulak tetiba tumbuh bulu
erk? ada ke?
so, dipendekkan cerita
aku memang annoyed gila satu hari tu
rasa macam nak buat hentakan lutut ke lutut kat budak tu

ada jugak jenguk-jenguk dalam bakul budak kat bilik air tu
tapi cam dah tak ada aje
tetibe pulak tadi cik nani,aka, mangsa selain aku
kata dia ada nampak kitorang nyer pencuci muka 

SPM and aku!




baru aku sedar yang hari ni bebudak sekolah ambil result spm
pergh...
teringat masa zaman sekolah dulu
aku pulak dah yang eksaited bebenor nak tau result

baru aku perasan yang format result sekarang dah beza dengan masa aku sekolah dulu
yelah, mana pakai lagi A1, A2, sampailah ke E9, kalau yang F tu apa ek?

aku pun dah tak berapa nak ingat 
dah lebih 5 tahun, aku cabut lari
masuk matriks uia, sambung kat main campus lagi
pergh, dah start rase tua dah ni

yelah, dok termenung, dapat pulak asik baca komen kengkawan yang ada adik ambik result tu
tu yang walking on the memory lane,
masa dapat result dulu, mau rasa cam nak lari setempat
yela, study ntah ape-ape ntah
serius pon ade, juz tambah main-main sekali
tu yang boleh tahan je result tu

tapi abaikan, aku pun dah gembira dengan kehidupan sebagai siswi kat uia ni
tak nak cakap banyakle, 
yang pastinyer aku hepy coz  course aku tak ade matematik
muahahahaha

ada tu, adalah jugak, tapi tak banyak,
bak kate aku, bukan main dishes punyer subjek
setakat kire2 harta pusaka, jumlah kerugian tu
apalah sangat kalau nak dicomparekan dengan bebudak yang ambik course economics tu

aku kagumla dengan diorang
aku tengok nombor2 ni sensitip sikit
tapi kalo nombor yang kat duit tu,
hok yang tu aku suke, aku chenta giler la senang kate

so, sebagai chicken soup for souls dari aku
bebudak yang baru ambik result
tak kisahla bagus ke, kureng sikit dari bagus ke
takpe, teruskan perjuangan
ape barang kalau belajar tak rasa perasaan gagal sesekali
masa tulah kita belajar
macam mana nak bangun dari rasa gagal tu
 kalau dapat, sambung belajar,
bukan apa, mana tau korang jumpe your own path

aku pun belajar lagi,
so, ni kira nasihat 2-in-1 ler
win win situation
aku quote satu ayat
" failure is not those who falling down, but those who refused to get up"

bagi yang dapat result bagus, jangan lagak-lagak ayam, or kembang-kembang hidung
kalau dapat masuk mana-mana,
orang dah tak tengok dah
ko dapat apa mase spm dulu
dia peduli hape, ko dapat pendidikan seni A ke, Bm dapat E ke
sebab once ko diterima masuk 
ko punya slip tu kira bersih sebersih alam
tak adenyer diorang nak buat soalan periksa macam spm pulak kan

kalau kat tempat aku ni,mase matrik dulu
(sekarang diorang ganti centre for foundation studies, up sikit ler)
memang culture shock gak
mau seminggu aku demam panas
tak pernah berenggang dengan ketiak masam puan sri ommonim
tetiba kena dok hostel
bayangkan kota tinggi-pj
jauh
2bulan sekali  balik, heheh, rindu kat emakle pe lagi
(tabik toiiing, kat orang yang study kat obersi)
tapi still gak boleh hidup
masa sebulan awal, turun 7-8kg
pakai t-shirt loose je
abis matrik, kena campak kat main campus, gombak
shock lagi, foreigners ramai kowt
kata international, op cosle ramai, menda ah aku  ni
demam 40darjah celcius (kowt)
dengan suare tak ade, macam ella tau
pastu minggu taaruf die pulak tu seminggu
aku dengar orang cakap, dah macam dia tengah dodoikan aku
boleh je kalau nak drop, tapi nanti kena buat dengan budak junior
takmoh aku, segan, once and for all
malas dah nak kena bangun pepagi
masa carik kelas tu rase cam nak guna gps je
dah le bentuk berpusat 
kena tunjuk pics sikit
ni kalau nak tunjuk sebijik-sebijik, mau meletop leptop ni


(ek, aku dah macam nak promote uia ler plak)
aku nak tunjuk lelebih karang, dah sumer geng cucok aku lari

so, aku sambung cerita jela
yang pastinyer masa nak cari kulliyyah of laws tu
aku rase macam dalam explorace versi mini
giler lama, nak carik kelas, nak ambik gambar untuk maric card
nak tu, nak ni, nak pelempang pun ada gak masa tu
tapi seronok pun adala, bebudak m'sia ngan foreigner
macam ko boleh tengok
warna dah macam rainbow versi 3 warna tau
kepade sesape, esp, adik-adik yang baru ambik result 
and terase cam nak tau kehidupan sebagai pelajar u,
or even nak tau, criteria nak masuk , or juz rase cam nak cucok2 manje ngan akak ni
*alah,cian die, meh bucok bucok me ngan akak*
bolehla, tinggalkan pesanan penaja kat bawah

p/s: tak ade tak pe, aku nyibok kat page orang
p/s/s: alah,  nak gak cerite, kat sape lagi nak cerita kalau bukan korang
p/s/s/s: give me head kepada mereka yang sekepale, esp geng cucok aku ni
p/s/s/s: aku tak ade kena mengena pon ngan spm baru-baru ni, aku just kaki sibok n kaki cucok je
egegeg

lub u all rapat-rapat

Wednesday, March 23, 2011

aku dah jatuh CHENTAAA~





korang memang kena tengok si mat lutfhi ni..
aku tak tau ler , maybe ade yang dah tau dari dulu 
tapi tak penah nak derma info kat aku,
aku tak kesah
so, aku sebarkan birus+ berus lutfhism 
muker die macam eunhyuk super junior pon ader gak kan

haha..
aku ni tetibe tangan gatal nak post entri i ni saje je
aku tak ader idea nak wat ayat untuk assignment aku
so, dari aku dok termenong mengenang bile die nak mai pinang aku
baik aku post entri *ihik, malu i*

banyak gak vid die! takle banyak sangat
tapi better than nothing ler
aku suke tengok yang" cantik tu bukan subjektif"
aku tak tau ler tajuk die camne
tapi bunyik cenggitu tu adela

so, di short-circuitkan 
tontonla vid ni
mane tau, jumpe karang boleh mintak sign
*nak sign*
gegege..
dah ciao.. 
idea dah mai dah, dia dah mai dah

perkenalkan faceblog????!




SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUDKAN ADALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTI FACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMA FACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
TERIMA KASIH

Tuesday, March 22, 2011

burung hantu bertape???

entri ni takde kene mengena ngan mane2 burung hantu spesis terancam atopun yang dok hinggap kat pokok blakang umah
yang pastinyer burung antu kat sini di'reper' kepade saye
aka burung antu+manusia = tusia? erk?
melalut sudah *pelepap*

diperlanjutkan citer yang tak bape nak spontan
dijadikan muvee ni mau esok sumer cinema kat m'sia kena bakar
ok, yah, ko dah melalot lebeh

ok, gini
aku yang sepatotnyer ade pembentang'baju'an kamis ni karang
tapi rase cam tak bersedia aje
yela kelas dah olmos nak abis
tapi apesal kelas tuto ni tak abis2
bukan nak kate apelah kan
tapi ngan revision period utk final ni rase cam haremjadeh je

ko bayangkn le, 3ari, ok, no, 2ari coz aku peksa awal
memang dah study, tapi mane sempat nak recall smule kes2 yang tinggi cam gunung ditarah tu
kalo setakat simple-pimple-dimple nyer principle takpe,

urgh,yah oit, merungut tak membantu masalah
so, ni sebagai,nak ilangkan rase marah
so, kena post entry agi..
cepat gak aku taip ek

eheh

berjumba di pagi sabtu

wahla wei
pagi sabtu lepas ade gakle mase nak berjalan
alah dah orang ajak, kena pegi
yang pastinyer
akunyer mate dikasik wax clean trus 
jangan silap yek, ni mate cuci gune pemandangan bukan gune waiper keta tu
walopon aku kena bangun bukan main pagi
*which impossiblela yek ngan aku yang sangat malas nak berpisah ngn comforter aku tu*
tetap aku gagahi jugak
best ke?
best penyer, tau tak betape sejok nyer air kat sini
bayangkan, xpayahle sesusah je
tapi kalo rendam coke ke, sprite ke, mau beku tau 
nak dijadikan citerla yek, kalo tak kerane c.pnad aka drebar bersiri 
nak antar kamere kat abng beliau, 
mesti aku kena bangun lagi awal kowt 
tak gitu cik nani  n cik nata bersame konco2 nyer
dorg gerak kol 6lebeh waktu pagi bute
so, bile dah jadik cenggitu dapatler aku berpelokan tande gumbire ngn katil n bantal aku
hangat tol dorg tu.
so, aku gi le siap2 sambil gosok baju ngan lemah gemalainyer, 
posing kat cermin, cabut bulu idong or korek skalipon 
aku tak kisah, sebab mase banyak
c.pnad sempat main tenet woo
aku yg tgah menggigil pas mandi trus siap2, sempat pasang fly fm

*aku menang music jury tu, give me da money2*
so, dok tunggu nak gerak tu, mesej2 gak ngan cik akak tanyer nak mai tak
beliau berkate, "hmm, tak hengen aku" *walopon tak tertulis bergitu, tapi ade mesej tersimpol woo
tibe da putrajaye, pas lalu bangi sumer,
ngan orang di merate tempat
sempat agi jengah2 kat tingkap
mane tau ade orang nak snap pics ke
cari parking 
*sempat berebot lagi, mesti bengang kan orang tu*
mane taknyer, die pnat2 wat u-turn, kitorang punyer tak nak ngalah, kitorng reverse 
n masuk parking tu, sengal2 je nak kasik hentakan lutot kat kitorng kan
*alah, abg ni, garang ah*
cik pnad tgah bengang coz takde kemera 
*alah, u ni, i kan ade, ape bezanyer i n kamera tu*

ingat kengkunun tu nak regrup le ngan budak2 ni, 
tapi rase cam tak begitu dpedulikan,
kitorang amik langkah selamat, tak carik pon dorg
*maapkan kami, jeng jeng je je jeng*

bukan tak nak carik
kitorang segan
kite tak rapat kan, kamu pilih mereka dari saye
*debuuk! ape aku merepek ni*
(aleah, pastu jumpe gak, walopon dorg tak sedar kitorg jerit name dorg tu)
syok sgtler tu
so, aku n cik pnad pon meronde2 kawasan kejadian
amik pics sikit kat sane, sikit kat sini
tak taule nape ade orang suke main guling2 dalam bola tu

termenung mengenang diri yang kene tinggal ni

cik pnad, n aku atas erk, tak tau pename die

tetiber dah dekat nak masuk tengahari tu,
dorg ajak gi PD
memule kitorg taknak , fulus tarak beb
pastu jadik pegi coz naik keta cik yon? ape2la
*trimas cik yon kerane sudi menerima beban berat lemak tak tepu kami ni*
dalam keta tu, adela sesi menemuramah watak jahat
tak bendala.. citer buduh2 aje.

dah tibe kat kat pantai teluk kemang tu
aku n cik pnad (duo takbolehbelahnakpisah)
ke hulu kehilir
tinggalkan dorg le. 
*kan kitorg dah kate, kitorng segan, tak paham ke?*

pastu wat u-turn, tak de bnde best kowt.
aku bnci ari tu coz aku kene ...... *waaaaaaaa*

so, malas nak taip sumer detail
bile dah dalam emosi cenggitu, si hyperactive rieyah takes control
aku bercakap tak abis2
wat lawak le 
walopon *uhuk Uhuk* aku tengah sedih gler
tapi wat to do
let by gone, be by gone *eh, dah macam jename ubat nyamok indonesia le, bygone*
*aku letak sumer pics le yek, pnat asik nak upload aje.. korng bukan nak tengok muke aku yang comei  ni sgt*

orang kat blakang amik pics, kitorang tak dipedulikan

ni nak antar kat belog cap ayam, kasik cik amar doodle

pergh, aksi 

cik nani kamu nak jadik suparman ke ape?

muke geng2 cucok yang terlibat

hyperactive rieyah takes an action then...



muke annoying tunggu air, cerempet wetress tu




sempat posing2 
amik pics, g makan
cakap pasl makan ni/
pergh, annoyed gile
rase cam nak tomoi orang pon ade gak
aku tak ble belah tol ngn waitress tu
apekename die nyer name cafe
yang pasti pasni kalo aku jumpe aku masok kan lam blacknwhite listed aku
dushum, enyah ko dari sini
*ooops emosi jap*
malas nak citer 
yang pasti waktu tu aku dah tak lalu nak makan, 
orang tengah sedih kowt , duh

aku n pnad blah dulu, kitorg berjalan n sambil cter, alahai,
kitorg memang kaki tinggal
bile sumer dah ade,
dah naik keta balik
aku pon start ahh datang sedih balik
 tak nak cakap, sempat tdo agi ngn mulot terbukak
* sori cik yon oit, tak tau le air lior basik cheq ni kuar ke idak*

kitorg naik putrajaye balik
yela camne aku nak balik, keta cik pnad kat sane agi kowt
nak tengok bunge api skali
kitorg solat dimasjid tu yang kat tengah putrajaye tu
aku suke kowt, tapi part yg tak best, kena pakai jubah pink bile nak masuk, eheh
kitorng pakai jeans, not bery apropreat,
solat le,lepaskan mahgrib baru jalan balik 

nak tunggu bunge api tu kuar, bapak gajah lame,
penat dengar lagu, *tunut2 ke tunut2 ke palala* teringat aku kat kepek wak tunut

dah penat tunggu, cik yon ajak kitorang gi carik air, haus le
siap sempat carik seat kowt
dah sedap dudok tetibe dengar bunyik bunge api
hampeh, time aku dah sedap dudok, mate pon dah segar tengok mamat ensem 
lalu lalang kat depan mate,
time tule ko nak kuar

aku memule cam malas nak bangun, tapi kalo dah dengar tu rase cam tak afdal je kalo tak tngok
aku gagahi gak untk tengok
dok tengok atas, aku lupe tengok bawah
*keceplak* bile aku tenong bebetol, baru aku perasan
aku dah termasuk blackhole of lumpor
terbaik dari ladang
kasut cheq ni putih, campor lumpor coklat
pergh, cantik corak baru kasut aku
tapi, aku dah tak peduli
aku tengok gak, walopon mamat si penggoreng keropok lekor dok sengih2 sambil berkate
"sian, abis kasut bari kotoq noh"
cheh, hampeh. tolong tak banyak bunyik
ko pegi makan kopok lekor tu, nyibok je
huh!~

so bile bunge api dah abis, n aku pon dah sedap dudok
cik nani mesej cik pnad.
haha, kene tinggal ke ngan bebudak ni
ajak join tak moh
sempat lagi tu tengok mamat kacak kat sebelah, ni aku nyer apprentice woo
waktu tu dah dekat kol 10lebeh kowt
cik nani ajak gi ntah pename die, regrup leh ngan cik nata sumer tu

memule cam taknak , tapi bile dah teringat, pas ni mesti takde mase nak pegi
kitorang gi gak
gambo stil gambo
amik pics sane, pics sini, pics sinun n sebagainyerla
wat melodrama pon yek gak
muahaha, jangan ade sape2 terase yek

on da way balik tu, sempat main pecot2
kecot perot aku
dah dok kecot n perot, sesat plak, ni sumer si penunjuk jalan le
cik yon n  cik zaid 
hampess tol
tapi selamat sampai gak dalam kol 12lebeh?
nasib baik lepas kat tol gate guard tu
hahah

tapi ari tu seronokle gak, walopon aku tak bape nak seronok sebab2 tertentu
p/s; upload la wei, gambo bebnyak, nmpak macm sampai nak abis memori amik pics, tetibe upload ckit
ape kes

saranghae~yo!!!!!!!  kepade mereka yg terlibat geng-geng cucok