Followers

Friday, April 22, 2011

minggu first praktikal




muahahahah
aku berjaye mengharungi hari2 awkward dalam opis for da first time
yela. seminggu kalo tetibe beramah mesra tak tentu pasal
ade yang makan selipar kat dahi karang
thanxle kat k.ezza, walaupun kite jarak setahun pon, 
but u really treat me like ur own sis
yela.. bajek kowt.
ko citer kat aku, ade ke mane2 orang yg sanggup kena jadik pusat pertanyaan pree kat dunia ni
aku banyak tanye, sampai satu mase , aku lost track ngan akunyer soklan sendrik
kadang2 aku tak tau pon apsal n apehal aku soal
huh hampehhamper tol...
malu kowt.. 
dahle berdue je ngan budak prak lagi sorang
bukan stakat clueless, skruless pon yek gak..
aku tak tau style keja dorg cmne.. kat uia x ajor k

ari ni last day for 1st week melekat kat front desk..
ari ni jugak paling memenatkan.. ngan clients n callers yg cenggile
banyak giler..
sampai rase cam nak jerit je kat situ, suh dorg berenti datang or calls
pastu terime le penangan hentakan lutot ke lutot ngan Boss..
walopon aku cuak. aku tetap sempat amik gambo...


minggu depan dah leh lepak under dept. conveyancing
yeyeh...
ikot dorg attend client gak.. padan muke ko zam, next week turn ko plak 
melekat kat kerusi front desks.. 
n jawable ngn sumer orng..
i'm FREE.. 

pastu lepak under miss lee, pastu cabut gi under dept litigation..
dapat under cik ju pon okey gak.. leh buli abg izam..
nasib baik sumer jenis yg mesra..
kire satu bonus gakle, ngan aku yg jenis extra peramah ni.. 
i loike... 

Wednesday, April 13, 2011

HO HO HOliday



yup.. 
dah abis peksa.. baju dah packing
n slamat tggl KL for 5months only, n c u again
n welcome home, n gudluck for praktikal
duh....

bosan kan...
cukup2le..
tadi malam dok pekena durian 2biji ngn isi yang tak bape nak byk tapi rege je mahal
ARGHHH
nyampah woooh
ko saje je kan nak charge mahal kat kitorang yg comel ni
chahit..
i dun like u...

pastu nak dijadikan cerite.. kitorang tapoow durian dalam tupperware
awesome!
dah tu je nak citer.. ari last dok kat sini before kena campak balik johor



dengan segale rase gumbire sbb nak jumpe bonda di umah
buhbye...

lokasi: umah akak kat bangi, selangor 
mase:  7.35pagi   

Monday, April 11, 2011

Give Away Pertama MiraEdora.. muahha





link nak sibok-sibok kat page mira


masuk je link die. pi bace betol-betol
aku dok taip balik pon, bukan korang tengok pon kan.
*huhu, sapelah aku ni*
ok,stop it
sambung balik


ni soklan mira ke aku ni:
  1st impression korang tentang i

 mase mule-mule bace belognye si mira ni. she's kinda nice & easy-going. ko citer kat aku, sape je suke layan budak kaki merepek cam aku ni. asal pantang ade mase, aku mmg stalk orangnyerblog,pastu komen ntah pebnde je.. tapi nasib baik si mira ni reply. tak dela aku segan sambil main jari sensorang kan..
dahle comel, pakwe ensem, dah keja~ package lengkap kirenye  (*bodek2, mane tau menang, random tak random~ nak adiah*)

1st impression korang tentang belog i
op cos le cute, n kemas, n tak berat. tu paling penting.. kite alergik giler ngn blog yang berat2.. rase cam nak hentak dahi kat dinding je bile tunggu page loading.. huhu.. n bonus point.. sebab kemas.. (bodek agi ^__^)


ckup2. nnti ade yang terkuar mate tersembol bace jawapan aku ni karang

nak tag si jeng jeng jeng


muahhahah

Sunday, April 10, 2011

huh!



testing testing

malam ni rancangan mengangkot barang akan dijalankan dari gombak ke bangi yay

Wednesday, April 6, 2011

my dollydle..

muahahahah
aku dah dapat my dollydle dari cik amar
thanx amar, walopon kite same2 sibok ngn peksa.. 

nah check it out
jgn arap org nak curik

aku pedulik hape org kate tak comel ke aper ke kan.. 
tapi nilah aku.. ni gambo asal aku.. muahaha
puahahhaahahhahahaha


dah, dats all.. so papehal kalo rase cam nak tempah doodle.. cek kat blog 


bye folks...... <3

Sunday, April 3, 2011

guess, where am i rite now!



sekarang ni tengah studi, tapi rehat jap
mate pon dah tak bape nak boleh bukak,ngantok, tapi lagi 3topik tak cover 
so by way posting new entry
baru le segar kan mate ni.. 
tengah dok lepak kat mcd 24/7
dah jadik burong antu,kenala makan
lapo kot
aku nak kue teow mamak
tapi memandangkan sumer mamak m'sia cuti buroh
so, aku pon terpaksela menambh lemak kat badan ngan makan fastfood

lagi 2ari, akunyer paper..
kepade mereka2 yang tengah peksa
semoge maju jaye.. 
and jangan give up, kalo rase nak give up
pergi makan ABC letak eskrem vanila on da top