Followers

Sunday, January 8, 2012

Segmen MIsteri Nombor Topup MAXIS10

gini cerita dia...
aku excited nak topup
excited tahap cipan ah
aku pun ambillah kunci bilik
aku gores
orang lain gores nampak nombor..
aku?
tak nampak pape


so malam ni aku nak watle segmen 



Tajuk Segmen: Misteri No Topup Maxis 10

Tamat Tempoh: sampai ada yang berjaya topup la
Syarat Penyertaan: Tiada 


P/S: ---------------tapi lepas berjaya topup tolong inform
nanti aku update benda alah
so tak adelah yang kata aku tipu, padahal kau yang lambat

kalau dalam masa sampai minggu depan tak ada
aku pas pada orang pertama yang sibuk kat page ni
no siri die, mana tau korang leh tipon maxis tu sendiri
cakap pasal nombor tergarit ni


so, siapa tak ade keja, bolehla sediakan pensel and kertas
buat kebarangkalian nombor