Followers

Thursday, April 12, 2012

ganti Lagi

aku asyik download font baru... lalu aku pun gatal tangan.lalu aku pun buat header bebudak yang macam tak berapa reti nak buat...lalu, aku pun upload lah. so, kesimpulan yang kita boleh buat dari rumusan yang aku rasa macam tak berapa nak menyerlah malam ini adalah.. aku guna header cam hampeh tapi cool ini.. buat kesekian kalinye.. sekian

kbaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Back to Basic -------------PUTIH

pening aku,warna warni sangat background dulu, bila ganti dengan warna putih,pergh rasa macam baby...hehe
duh! takde kena mengena pun. so, marilah melihat muka baru saya punye blog 
putih itu menawan. aku rasa cam tak berbaloi n ak upload. macam korang leh nampak
dah semua putih.. takpe kenangan.. nanti kalau cucu cicit nyet nyot baca.. atleast dorang nampak evolution blog aku ni

dah itu aje
petang karang aku ada 2presentation.dari pagi tak tido
sekarang mood lompat-lompat kurang gula
muhahahahahaha

kbai

Sunday, April 1, 2012

bye.. Aku Nak Lari Dari Rumah

lama gila aku tak update blog ni
rasa macam nak give up aje
mood nak blogging dah malap
dah start bercinta dengan buku nota yang aku dengan begitu tidak tahu malu, 
buat macam diari macam buku nota ni 



korang boleh tempah kat contengconteng.com

saja je, nak tolong promote.. sebab aku dah beli kan
leh man conteng-conteng dalam kelas
cukup dengan benda ni

aku just nak share rasa ketidakpuashatian aku ni
sebab aku dok baca story mory budak-budak sekolah yang rata-rata baju pun mak yang basuh
and kekurang rasa malu, ikut lari jantan yang konpem tahu buat tak tahu tanggung
macam yang aku baca kat Lulu Pages

budak, please.. kau tahu tak kau tu harapan makpak kau
siapa yang kasi kau makan kenyang, hidup senang 
kalau mamat tu sayang gila kat ko
mesti dia ade konfiden minta restu makpak kau kan
macam yang sebelum ni, yang kununnye kena culik masa beli topup padahal ikut pakwe
aku rasa cam nak tarah je otak dia
ni lah akibat tak berapa nak reti guna otak

lelaki yang kau dok sayang-sayang tu cuba kau try kasi susah
dijamin lari berterabur tak cukup tanah
cinta? tu bukan cinta tu

cinta makpak kau dulu, cinta kat Allah dulu
dijamin selamat..
rasa macam kesian je kat makpak die.. 


malas nak cakap banyak.. hingus pun asyik keluar je ni
dah seminggu demam, tak syiok langsung cuti sem kali ni..
batuk kung kang kung kang... suara pun dah jadi macam suara lelaki try suara pompuan..ok bai