Followers

Friday, December 9, 2011

BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN








kenapa blog saya extra-ordinary
  1. sebab saya suka kongsi benda yang kadang-kadang orang tak nak ambil peduli pun, ya~ i'm a nerd
  2. sebab saya suka kongsi chord gitar esp lagu-lagu yang orang tak buat lagi
  3. sebab saya saya suka cerita ke"best"an blog orang lain kat blog saya
  4. sebab saya nak orang lain kenal satu perkara thru my own perspective
  5. sebab saya tak pernah peduli pun kalau orang lain lagi ramai followers, since what i need is a readers who read.
  6. sebab tangan gatal, suka menyibuk kat orang lain yang suka buat segmen
adieu.. kalau terasa tangan cam gatal  nak komen, kutuk, ngumpat.. go ahead.. muhahahaha

31 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

alaaa.. nak join jugak segmen ben tu, tapi segan =(

~C-K-K~ said...

Salam blogger datang dari blog Ben Ashaari... Nice blog..

Jom datang melawat blog saya..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/

Dududu said...

memang dari yang lain hehe ^^
singgah dari segmen yg same :)

Areliff said...

wah gitaris ea...salam kenal dtg dari blog ben
|http://www.areliff.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html|

Fendy said...

singgah sini n follow

jemput2 ke blog fendy

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Kak Eiza said...

datang dari blog ben...nice blog... dari mamaLUV

idiey said...

datang dari blog abg Ben, join segmen...nice blog...dah follow sini...jgn lupa ke belog Idiey jgk ya:) dari Idiey

K O R I E said...

salam rieyah,
pencinta music ek..
wah, samalah kita~

nice to meet u !
from the segmen~

K O R I E said...

salam rieyah,
pencinta music ek..
wah, samalah kita~

nice to meet u !
from the segmen~

Leeza Zailan said...

saye singgah and follow sini ,,dari segmen yg same ,, :) wink wink

ainol akasyah said...

sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

Cik Aina said...

singgah dari blog abg Ben . comel blog ! follow sini (:

jom usha entry terbaruuu !
konsert online Yunaaaa ? woahhh !
http://cokladd.blogspot.com/2011/12/yuna-rockssss.html

tyka dins said...

hai kehidupanrieyah !
tyka dtg from blog abg ben hensem ! sigh* mari tambah kawan ramai2 !

http://tykadins.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Ezzattie said...

wah ni betul2 lain dari yg lain.
jemput dtg blog ezzat jugak ye

http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

cikgu isza said...

blog ni simple tapi cantik.. saya suka..
jemput singgah.. http://chekgumate.blogspot.com

Aiman Isa said...

tau main gitar kaa T_T

jelez benar T_T

Aku Mad said...

salam kenal dan follow :)

Shaker™ said...

siggah dari segmen bro ben.. Jemput sggh ke blog saya juga..

http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/12/09/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain-dari-yang-lain/

Qimayra Mohammad said...

dtg dari sabah utk follow sni .. kalau sudi follow la blk yer :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah sini dari segmen yang sama ^^
~ dah followw..hihi..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Подтверждаю said...

as salam..
wah...lama dah pakcik tak join segmen enche ben ni. hehehe..

lawatan~ kalau berkenan, mai la datnag ziarah blog versi facebook v4. pakcik


;)


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/12/tabung-kucing-pencuri-duit-syiling-yang.html

daniel said...

haiii,salam kenal (:
kite dah follow blog awk.
harap follow blog kite blik oke?
http://daniel-happyalways.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

alyah iljimae said...

jemputlah menjejakkan kaki di sini :)
http://katakatakuberbezadenganmu.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

Cik Kamoo said...

Tak sempat join segmen...tp datang dari blog BEN. Salam kenal ...

zainatul abu bakar said...

salam perkenalan..

jemputlah singgah

http://perempuankampungmoden.blogspot.com

kalau suka follow k..tiada paksaan :)

nita said...

Salam perkenalan ~
Follow awak dari segmen yg same .
Hope , dapat jenguk balik yerr ?
Hehe ~ LOVE NOTES

Zizie LAM said...

hye awak,, dtg dari segmen Ben Ashaari... follow awak! kalau sudi, follow balik yew..

http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

shiema sufian said...

Ye, memang belog awak lain dari yang lain. HEBAT ! jom singgah belog Shiema (:

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

G@D!z$ said...

singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

missina said...

haii,,singgah sini dan follow skali,,cantik blog ni,,sejuk je mata memandang,,jom singgah blog sy lak k,,^_^

Gadis mutiara_Solehah said...

blog ni unik^^..Singgah dari segmen sama:

http://saranghaesolehah.blogspot.com