Followers

Monday, April 11, 2011

Give Away Pertama MiraEdora.. muahha





link nak sibok-sibok kat page mira


masuk je link die. pi bace betol-betol
aku dok taip balik pon, bukan korang tengok pon kan.
*huhu, sapelah aku ni*
ok,stop it
sambung balik


ni soklan mira ke aku ni:
  1st impression korang tentang i

 mase mule-mule bace belognye si mira ni. she's kinda nice & easy-going. ko citer kat aku, sape je suke layan budak kaki merepek cam aku ni. asal pantang ade mase, aku mmg stalk orangnyerblog,pastu komen ntah pebnde je.. tapi nasib baik si mira ni reply. tak dela aku segan sambil main jari sensorang kan..
dahle comel, pakwe ensem, dah keja~ package lengkap kirenye  (*bodek2, mane tau menang, random tak random~ nak adiah*)

1st impression korang tentang belog i
op cos le cute, n kemas, n tak berat. tu paling penting.. kite alergik giler ngn blog yang berat2.. rase cam nak hentak dahi kat dinding je bile tunggu page loading.. huhu.. n bonus point.. sebab kemas.. (bodek agi ^__^)


ckup2. nnti ade yang terkuar mate tersembol bace jawapan aku ni karang

nak tag si jeng jeng jeng


muahhahah

1 comment:

Cik Mira said...

hoyeah hoyeahh sukaaaaaaa :D thanks yayangg