Followers

Thursday, July 21, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER



aku pun blogger baru
hehe
baru nak aktif balik
blog aku ni maybe tak sebest ataupun sepadat blog bloggers kat luar tu
tapi yang pastinya , aku merapu at da same time aku kongsi
aku kongsi reviu buku yang terbaru
aku kongsi tuto main gitar utk beginner
and aku kongsi gak kehidupan aku sebagai pelajar/anak/adik/kawan

so, regardless la ape orang kata pasal blog ni
aku tak kisah
sometime by pushing someone down, they just helping them to stay strong
and terima kasih kerana menjenguk blog yang tak seberapa.
header je yg under construction
cheh, macam dalam mega builder le pulak ayat

adieu!

14 comments:

**NH-Nurul Hidayah** said...

datang dari belog abg ben..kenal2 blogger baru and follow cini...der mase singgah belog yuyue..follow kalau sudi :) http://pwencessyuyue.blogspot.com

Nadzirah K. said...

singgah & follow you :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

ariana's said...

salam ziarah, dari segmen sama
http://arianasstorys.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

POP said...

singgah dari segmen Abg Ben dan follow :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Amy Syaquena said...

Salam kenal.SR singgah dari segmen Abang Ben.Happy blogging~

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

ninie_azriena said...

ninie datang terjah sini dari segmen abg ben..
salam persahabatan buat empunya blog..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Laila Majid said...

singgah sini :)

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BEN
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow la blog saya plak

maszull said...

slm perkenalan dr mama...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Marina said...

marina, blogger baru membacer di sini...salam perkenalan :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

me@monolog said...

salam kenal dari http://monolog25.blogspot.com/

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali