Followers

Saturday, July 23, 2011

Ke hulu Ke hilir

aku tengah bosan dimalam hari sabtu ni
tak lain tak bukan
sebab tak ada kerja
that's why lah aku pergi menyibuk dekat page or blog orang lain
sekarang ni, aku dok memblogwalking di blog 


ini baru dalam masa sejam
kalau 4jam
mahu kepale aku dah jadi jelly aiskrim

dah lepak kat blog orang popular ni
aku kena menjelajah ke blog bakal popular.
siap ah.. aku ni kan tak ade kerja
gerenti penuh korang punya box comment dari aku
muahahahah
i loike

No comments: