Followers

Thursday, July 21, 2011

Under Construction LAGI...




aku tak tau la ape yang aku tekan tadi
sampai blog aku jadik basic balik
dahle aku lupe nak download template lepas siap alter tadi
hampagas kelapa tol

sekarang aku tengah dalam usaha nak membetolkan balik
tengah usha segale tutorial yang ade.

jadik semua book review yang aku dah siapkan terpaksalah ditunda 
sehingga template baru diupdate
nakla pulak orang tengok blog comot ni

ape-ape ajela
malam ni nak tengok runningman before buat blog
stail macam mana pulak aku nak buat kali ni

ok dah

adieu....

credits:cik amar amirah ( http://belog-cap-ayam.blogspot.com)

1 comment:

Cik Nani said...

babe, ni blog baru aku (www.youfoundmehehe.blogspot.com )yg lame dh delete. i followed u so follow me back yaww~ peace !!