Followers

Sunday, October 23, 2011

i'm such a BLOODY B~



ha~ 
tajuk kena gempak = gempar
actually, just nak share yang aku darah jenis B
semua orang cakap yang aku ni jenis yang tak pernah nak ambil tahu pasal orang lain
jadi kiranya aku nak share info pasal darah jenis aku
aku tau korang mesti dah banyak baca and tahu pasal cartoon ni kan

basically semua nya memang aku

pics spamming start!~
lagi~
more~

ha~ nak lagi.. ok!

tak cukup ke? nak semua? 
cukup-cukuple untuk post ni..

jap lagi post yang lain pulak.



yang ni~ konpem memang aku.. muahahaha *evil laugh*

No comments: