Followers

Saturday, October 8, 2011

Lemak ni Je ko nampak, Lemak tu ko tak nampak



jangan tak tau...
korang ingat lemak ada kat perut, peha, betis, lengan or bawah dagu
(tempat-tempat yang biasa je ke)

ape? ko tak de lemak kat belakang, ahh, tipu, pegi cubit, kalau ada yang terlebih,
tu la yang kite cari

ok, abaikan perasan tipu tu, teruskan membaca

aku ni pun baru tau
ni tengah dalam proses drastik-cepat-kurus-kalau-tidak-masak-aku
gara-gara aku nak jadi pengapit akak aku karang *oh tidak*
takut nampak pelik dalam gambar karang *muahaha, tipu*

so, tadi aku dok selak-selak
aku pun jumpa la satu blog yang ajar camne nak hilangkan lemak kat belakang badan
aku tak nak le, copy paste kan
so, untuk bagi ilmu and at the same time, naikkan nama blogger yang dah famous ni
pergile korang terjah ke

darkbatman.com

or lebih spesifiknye

http://darkbatman.com/senaman-hilangkan-lemak-bahagian-belakang-badan-l-upper-back/

kepada abg darkman..
makasih lorh.. kalau tak kerana blog bro le nikan.
sumpah, saya still perasan kurus *ahaks*

dah, pe lagi pergi try ah

adieu


2 comments:

i am S!L4H.. said...

hiyahhhh,

senaman buang lemak. hapuskan lemak.

Rieyah Jamil said...

@i am S!L4H :
ape lagi terjah.. ni sanggup bangun pagi semate2 nak senam.. kite tunggu n lihat hasilnyer..muahahahahha *ketawe jahat*