Followers

Thursday, November 3, 2011

Presenting .........The Warblers

L is for a Loser
well, be a loser just like me 

hehe
nota ringkas: ini bukan post meluahkan perasaan mahupun luahan perasan
tapi just nak share lagu aje

mesti korang tengok cerita GLEE
aku tahu, it's so last year! Duh!

The Warblers dari Darlton Academy


who cares, erh, i do!

okay, enough with this crap
why don't you listen to one of their songs

like 

tak pun 




banyak lagi lagu yang diorang ni wat cover
sedap kowt.. music box semula jadi gitu

ok. dah tu aje

~adieu~

p/s: sebab nak cuti sem break seminggu, memang update bebanyak... tapi malas nak schedule, coz takut jadi cam before ni, konfiden je tunggu dia auto post.. sampai sudah, tak keluar gak, akhir sekali, gune manual style... tekan terus publish post


credit to: Faruqi ~ beb, ko memang da best kasi aku sampai 2season sekali hempuk
              youtube~ ko pon best gak, tak best bile lembab loading aje
              google image~ cool~

2 comments:

Abg Stalker said...

ala..nk dgr lagu x bole la,tenet tgh senak. ;(


p/s: bdk skema ke ni?haha..bt le rieyah klu nk bls.hee ;)

Rieyah Jamil said...

@abang stalker: nampak sangat kena tukar P! wimax.. selaju kilat..lagi laju dari kentot..heheh.. tiada lagi masalah senak.. jap tengah cari idea.. esok kena gi lib cuci mate. baru dapat idea nak balas...