Followers

Wednesday, March 6, 2013

Bila Aku Berlagak Jadi Cikgu.......?



bukan nak kata apalah kan, dulu masa kecik-kecik, waktu hingus pun still kesat guna lengan baju, aku memang ada cita-cita nak jadi cikgu, tapi yang advance sikit ah, lecturer.

sebab aku takut kalau ajar budak kecik ke, budak sekolah ke, aku takut hilang sabar, haha...
serious lawak gila, dah terbayang dah, macam mane kalau aku jadi 


like thizz...?

aksi imaginasi aku bergaduh..kekeke

tak yah bayangla, buat sakit otak je...
tapi satu je habit aku, kalau aku nak ajar orang,konpem,
meja aku  dah macam lepas perang
sepah..

like thizzz

ni pun baru kemas balik sikit, sebab kemas sikit ni berlaku apabila mencari hp
yang tenggelam
pastu konon nak buat assignmentla, taip surat lah. padahal
ITU SUMER ALASANNNNNN..
haha

alkisah bila anak sedara aku, aka natto
men "calling"2 mintak ajar Contract Law
yang aku sendiri dah tak ingat sejak 4tahun lepas
haha
ape-apelah labu
tapi disebabkan terpengaruh kesungguhan beliau, aku tanpa berlengah
melakukan aksi terjun tiruk ke dalam kotak plastik berisi timbunan nota
dan teksbook yang kalau ditimbang orang kitar semula
aku boleh dapat rm50 hengget cash

ok
ni semua kisah tambahan sahaja..
aku sakit kepala ngadap keja and dah lama tak tidur lebih dari 4jam
maka berlakulah pergaduhan tilam dan kerusi dibilik ini yang berebutkan aku
muahahahahah


okkerokerokero...... oh lupe..

ni baby baru aku
nama dia morrison. omputih gitu..
muahaha, erk????...
tanpa berlengah lagi, dijemput jengah???? mata tu
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l





abaikan sterika tu
kan aku dah kata tadi, bilik aku ni macam baru lepas perang katil and kerusi.
so, sepah-sepah tu perkara normal

malas nak taip
ciaocincau

No comments: