Followers

Thursday, January 27, 2011

Rush Hour .... ---> pnad 's seprais party

pergh

ari ni memang terbaik dari ladang kowt!

cheh, ingatkan nak buat plan kenakan cik pnad

aka buffday gurl ler
layan jiwe coz xde sekor member wish besday die~



pagi tadi baru perasan yang ari ni bufday budak busok tu

tu pown tau pas cik nanie btau mase siap2 gi kelas

ingat nak gak selebret bese2

belanje makan kat cafe ke ape ke



tetibe je datang muud nak wat bende giler

bayangkan kol 8.30mlm td kitorang ade test kowt

dahler topik kaber banyak

nak pikir study nak pikir selebret agi

akhir skali amik kate sepakat membawe berkat

kami a.k.a cik nata , cik nani ngan aku skali selebret cik pnad

aku bantai tepu jela mase nk jawab karang

cam tak bese


so nak di jadikan citer

ni sumer gare2 pale otak cik nani ler

mane taknyer

ade ke patot die wat cadangan gune semes bitau

berbunyik gini

"ko nak tak wat besday party pnad'

aku yang dok ngadap buku lam kelas terase kebebretan henpon

lalu bukak le ngan gaye yang tak bape berkesan

*mane taknyer madam kasik jelingan manje kat aku*

ish madam ni, nampak aje


dah bukak henpon, kena bace

mase bace tu dah tak pikir panjang

aku mmg on bende yang cenggini

nak dipendekkan citer panjang jadik pendek sikit

aku ngan cik mira
drebar tak berbayo aku dari dulu agi aka cik mira

pas abis kelas consti

kitorang pechoooot gi jaye jusko wangse maju

kat citu aku beli mende alah ni
kek le, belon le, kad board le.. bnde2 yang aku tak tau asal aku beli pon aku beli gak
sumer sumer ni le


dalam mase 2jam je kowt

aku gi shopping ngan cik mira * thanx bebeh,lop u*

bile balik ktorang *aku ngan cik nanile, cik nata kolej lain*

bersungguh2 jiwe,mate,pale, dan yang paling utame mulot

*bayangkan kitorang bercakap pown bisik2 aje*

siap wat nada2 marah lagik time cik pnad nak pnjam stapler

nasib koler cik pnad, kalo aku kasik ang masuk, kantoi le plan


dok sibok wat kad, tampal sane, gam sini

agak cam bebudak pown ade gak

nak wat camner kami tak sekreatip budak2 AED

kami cume pelajo law yang sengal aje

ade gak taim plan tu rase cam tak jadi

yela mane taknyer time die mention besday die ari ni

waktu tu kitorang dah tak tau nak muke camne

tengah tahan ketawe, perut senak

wat muke seinnocent mungkin kitorg berlakon wat2 tak tau le

cube ko try cari mane lagi leh jumper pelakon tak bertauliah

yang leh berlakon on da spot kalo bukan ktorang

har har


part yang paling best biler dah abis peksa tu

ya tuhan

nak watkan si cik pnad ni kuar bilik bukan senang

paling koman pown nak suh die dok je kat bilik sendrik

belon tak tiop ag

lilin tak nyale

kad tak abis tulis


tapi disebabkn mase pown almost 11.30mlm

n cik nata kena balik kolej die

kitorang memang konpem menang award

"JUARE WAT SUPRAIS BUFDAY PALING CEPAT"

kitorg siap dalam 5 minit aje


mase tu cik nad dok sibok gayot ngan adik die..

kitorang wat aksi terjah sambil nyanyi 2 in 1 lagu besday

pastu dah silap nyanyi, tengok orang kiri kanan

*sempat sambung agi* aku dulik hape

janji aku paham ko pown paham,suda


sempat gak upah cik fiza amik gambo kitorang

yele, kang amik sendrik

tak nampak plak korum kitorang yang hampas kelape ni
ni sumer muke pas abis test.. mate sembab tak cukup tdole pe lagik



makan pown dah kenyang, ati pon dah senang

pe lagi, anta tu cik nata balik

mane taknyer kang tinggal sensorang kne kidnap ngan alien mate bulat hijau plak


tapi bestle, cik pnad tu tak perasan

kire berjaye gak le

ni wat cuci mate n perot
eppy ler tu dapat mkn kek

lop u pnad

nata wat muke konon sedehle, member dah tmbh umo katekan

baju xnak lagi ceria si nani ni

eppy slalu.. aiks asal aku nampk anak tudung kat blakng tu

comel aje... nasib bek comel n sejuk *tumpang kiosknyer peti beku*

sedap gak kek ni

walopon diskaun muahahaha


so majula kek utk kedai roti



khas dari kami 
3budak sengal2 kaki 
berlokasi dindingkan bilik pnad di mahallah safiyyah
26-1-11
11.59pm

5 comments:

pNaD yg ChUmEL said...

hahaha...the best la korg bg surprise kat aku..mmg menjadi sungguh..thanks sgt2 korg..aku terharu giler3 sampai air mata pn x nak kuar...syg korg sgt3!!!saranghae yo!!!wa aini!!!te amor!!!tum piyar kese ho!!!aishiteru!!!!

Anonymous said...

terbaikkk !! i loike it !! majulah yah untuk bibah ! hooyeay ! :D

Cik Nanie said...

dinding bilek aku lah yah,

Cik Nanie said...

yah, dinding bilik aku lah... ha ha!

Rieyah Jamil said...

nani, aku maksudkan yg besday paty nyer lokasi.. and in addittion, gmbo 3 budak sengal berlokasikn dinding bilik nani. pueh hati den