Followers

Tuesday, March 22, 2011

burung hantu bertape???

entri ni takde kene mengena ngan mane2 burung hantu spesis terancam atopun yang dok hinggap kat pokok blakang umah
yang pastinyer burung antu kat sini di'reper' kepade saye
aka burung antu+manusia = tusia? erk?
melalut sudah *pelepap*

diperlanjutkan citer yang tak bape nak spontan
dijadikan muvee ni mau esok sumer cinema kat m'sia kena bakar
ok, yah, ko dah melalot lebeh

ok, gini
aku yang sepatotnyer ade pembentang'baju'an kamis ni karang
tapi rase cam tak bersedia aje
yela kelas dah olmos nak abis
tapi apesal kelas tuto ni tak abis2
bukan nak kate apelah kan
tapi ngan revision period utk final ni rase cam haremjadeh je

ko bayangkn le, 3ari, ok, no, 2ari coz aku peksa awal
memang dah study, tapi mane sempat nak recall smule kes2 yang tinggi cam gunung ditarah tu
kalo setakat simple-pimple-dimple nyer principle takpe,

urgh,yah oit, merungut tak membantu masalah
so, ni sebagai,nak ilangkan rase marah
so, kena post entry agi..
cepat gak aku taip ek

eheh

No comments: