Followers

Friday, April 22, 2011

minggu first praktikal




muahahahah
aku berjaye mengharungi hari2 awkward dalam opis for da first time
yela. seminggu kalo tetibe beramah mesra tak tentu pasal
ade yang makan selipar kat dahi karang
thanxle kat k.ezza, walaupun kite jarak setahun pon, 
but u really treat me like ur own sis
yela.. bajek kowt.
ko citer kat aku, ade ke mane2 orang yg sanggup kena jadik pusat pertanyaan pree kat dunia ni
aku banyak tanye, sampai satu mase , aku lost track ngan akunyer soklan sendrik
kadang2 aku tak tau pon apsal n apehal aku soal
huh hampehhamper tol...
malu kowt.. 
dahle berdue je ngan budak prak lagi sorang
bukan stakat clueless, skruless pon yek gak..
aku tak tau style keja dorg cmne.. kat uia x ajor k

ari ni last day for 1st week melekat kat front desk..
ari ni jugak paling memenatkan.. ngan clients n callers yg cenggile
banyak giler..
sampai rase cam nak jerit je kat situ, suh dorg berenti datang or calls
pastu terime le penangan hentakan lutot ke lutot ngan Boss..
walopon aku cuak. aku tetap sempat amik gambo...


minggu depan dah leh lepak under dept. conveyancing
yeyeh...
ikot dorg attend client gak.. padan muke ko zam, next week turn ko plak 
melekat kat kerusi front desks.. 
n jawable ngn sumer orng..
i'm FREE.. 

pastu lepak under miss lee, pastu cabut gi under dept litigation..
dapat under cik ju pon okey gak.. leh buli abg izam..
nasib baik sumer jenis yg mesra..
kire satu bonus gakle, ngan aku yg jenis extra peramah ni.. 
i loike... 

2 comments:

Cik Mira said...

Eh u praktikl kt ne ek? Lupe hihi. Patut la jarang on9 suda bz ekk

Rieyah Jamil said...

aah.. kat legal firm kat kota tinggi.. wahlaaa... muahahahah.. baru tige minggu rase cam nak penggal pale ni jap.. huhu