Followers

Tuesday, October 25, 2011

Awkward Moment when...

ni awkward moment aku dalam satu hari, opssie, setengah hari
baran..... +segan.....= AWKWARD MOMENTs


dalam setengah hari dari aku bangun tidur sampai la ni
penuh dengan kejanggalan
kenapaa?
meh aku bitau...

  1. AWKWARD MOMENT WHEN... tak tau nak gerak ke tak, sebab lori sampah stuck tak boleh jalan kat depan mata gara-gara student parking kat tepi.. sudahnya, ko jalan lelaju sampai selipar berbunyik~ busuk die, tak payah citer, ilang bau perfume bodyshop rougeberry aku tau~
  2. AWKWARD MOMENT WHEN... tengah naik tangga, tetiba semua orang bergasak sebab nak turun, and ko stuck lagi. tak tau nak berhenti dari naik, atau buat gerak geri gempur sebab dah lambat masuk kelas, sudahnya ko berdiri je kat tepi tangga and masuk kelas dengan muka tak berapa nak malu.
  3. AWKWARD MOMENT WHEN... ketuk pintu bilik sir, tak berjawab. pastu membebel kat depan pintu bilik dia, and terkejut sebab tetiba pintu buka and speechles sebab takut dia dengar apa yang korang bebelkan tadi
  4. AWKWARD MOMENT WHEN...ko nak beli makanan, ada orang beratur gak kat sebelah ko, ko nak amik makanan kat depan die, die pulak nak amik makanan kat depan ko.. sudahnye, berdiri sampai orang potong q, sebab ko malu nak minta dia gerak sikit sebab muke die crook sebab lapar..
  5. AWKWARD MOMENT WHEN... ko begitu gembira dah berjaya beli makanan tapi baru ko perasan, ko tak cucuk duit lagi, and dengan muka selamba ko minta kat kawan yang ko tak berapa  nak tegur...segan nak kansel makanan, lapo beb
  6. AWKWARD MOMENT WHEN... ko pergi cucuk duit, bile time nak masukkan kad, ko tak perasan yang ko masukkan tadi matric card, and ko selamba marah, pastu ko segan sebab ko perasan orang lain perasan yang ko salah masukkan kad..
  7. AWKWARD MOMENT WHEN... ko berenti depan library, tak tau nak masuk ke tak. sudahnye ko termenung kat depan pintu and buat u-turn balik bilik. itupun selepas orang dok berlanggar dengan ko,and ko pun tak ingat nak buat apa pergi lib tu.
  8. AWKWARD MOMENT WHEN... otw jalan ke bilik, ko teringat AWKWARD MOMENT WHEN yang sebelom ni, pastu ko sengih sendiri. kebetulan orang lain perasan, ingatkan ko sengih kat die, and die pon sengih balik..

banyak gile AWKWARD MOMENT WHEN... aku ni... muhaahhah.. tu baru setengah hari, belom satu hari lagi

tak pe, esok cuti.. yayyyyyyyyy

No comments: