Followers

Sunday, December 4, 2011

Blogwalking------->blog tangan punya kerja

tak susah nak suruh aku jadi reader korang
just buat entry yang aku leh kaitkan dengan hidup aku
that's it, i'll be your followers....
empunya: faten osman

aku suka gila kot.
aku just spent 3 straight hours baca semua post dia
sebab aku benci baca separuh-separuh
so, memang aku tak peduli aku tido pukul berapa pun
sebab apa aku suka
drawing bawah ni, dia yang buat
semua post dia, ada sekali dengan drawing.
aku suka benda lukis-lukis
nak buat camne dulu nak jadi arkitek, tapi abang suh jadi loyar.
so, tak dapatla aku praktis melukis, setakat conteng dalam jamban mahupun meja jela
blogger ni pun ada ambil upah lukis drawing, kalau korang nak
so, ape lagi check it outle
very ohsem....

mak cakap, kalau jumpa benda best,kena kongsi. 
so, aku pun kongsilah..

dah, takda benda lagi dah. ngantok 







credit to: faten osman's blog
ok bai

1 comment:

faten osman said...

hi :)
thanx for this entry
wait for my simple gift k