Followers

Monday, April 29, 2013

At Last



punya lama aku try pairing kan tab aku dengan keyboard die ni... atlast, tepat pkul 9.30pm tadi, penantian selama lebih 5bulan, berjaya jugak aku pairing. lepas update and upgrade and segala mak nenek yang lain. aku berjaya jugak...

tak adalah benda alah ni tersembunyi disebalik kotak2 plastik yang aku simpan rapi dalam laci.. muhahahahahaha..

muhahahahahahaahhha. uhuk uhuk.. bolehla aku update blog aku kat mana2, tanpa dok taip kat skrin die yang tak berapa nk friendly user bagi jari-jari aku yang memang pattern suka calarkan mana-mana gadget yang touch screen ni.. muhahaha

ape lagi aku nak cakap ek... eheemmmmm¬. tak ada benda yang menarik selain daripada kerja melambak yang mintak aku campak ke dalam jurang mariana ni..

p/s: terasa macam nak buat giveaway ler, tapi tak ade la pulak..... haihhhhhhh¬... start kerja .. can cin caio..........................................................................

No comments: