Followers

Thursday, May 29, 2014

chambering... ololo

Aku da start chambering. Dah start bertungkus lumus, bermandi peluh,berhabis duit in which aku tak claim2 lagi bila aku pergi court jalan duta mahupun shah alam. Aku bersyukur masih mampu lagi belajar.

Takdela baru sangat start, dah nak masuk 2bulan. Perintah Locus pun aku dah dapat,tinggal hantar aje ke Bar Council... lagi 7bulan, dapatla aku fulfill half of my wish in my bucket lists. yeye..

Aku punya sense of humour pun dah start bertukar jadi sarcastic. Dah tak lawak cam dedolu. Sedih.. *teary eyes*...ni pun baru balik dari court shah alam. dok stuck kat ktm. Masuk office balik. * haish*

Nak travelling. Tapi ongkos tak cukup lagi, tempat tujuan pun tak jumpe lagi. Acaner ni. Tp serius, aku nk g turki.. xpun new zealand, paling koman, uk la, leh cari istana2 lama. Pastu main guling-guling.. pergh. Tak sabar. Makin berkobar aku wooo

 Dah tu aje.. untuk cukupkan syarat update. Mood tak maih lagi noh...




No comments: