Followers

Friday, March 6, 2015

AKU SUDAH BEBAS...FREEDOM



Gaya macam bebas penjara kan...
Pergh, dramatik tu dah macam salah satu trait aku
"Rieyah si Drama Queen"

Betapa aku mengimpikan kehidupan tanpa onak duri, not!!!!
hahaha, engkau hengat dhoooonia ini sesenang itu kah labu
kau hengat hidup ini macam game dalam "Ke Korea Ke Kite" ke?
game Kasi Pusing Itu Papan

I dont need easy, i need possible

Minggu lepas minggu terakhir aku mengharungi kehidupan sebagai seorang Pelatih Dalam Kamar
daripada bulan April sampai la ni
Kenapa extra sebulan, sebab nak cuci pinggan guna joy dari Johor ke Singapura
Kena ambil Cuti tanpa gaji
takdelah, ada masalah teknikal sikit

Biasalah dunia penuh politik

Disebabkan u dah jadi penanam anggur yang tegar
Makanya perlulah aku bekerja
Tapi disebabkan aku masih amateur dalam membina ladang anggur.
Untuk melebarkan sayap
Aku kenalah melancong
So, end of this month.
Say hellooooo~ Korea
Later on, once dah balik
Again, Hello~ LangkawI

Nampak tak betapa aku menggunakan masa sebaik-baiknya
Kekkeke
Dah tu aje
Jjalge....

No comments: