Followers

Monday, January 10, 2011

Everything has beauty, but not everyone sees it. (Confucius)

tang ni aku mmg stuju bebenoh
yela, nak wat camne self esteem low kan...!
asal tengok orang cantik skit teros tunduk tyme jalan,
tu yang part paling best ble langgar tiang,
nak salahkan sape?
sendirik le beb.
yang depa dok tenung lantai sampai nak tembus tu ape kes?
bak kate malique " cantik luar cantik dalam"
so, wat da real definitions of beauty or pretty then?
ni cute ke ?
or ni?
aku ske flushie toys yg pertame.
aku xmnat bnde2 yang comel sgat.
mudah bosan n x unik langsung

kalo toys kite leh ler kate mane cantik mane tak!
wat if we apply it to human being?
how can we differentiate between beauty and "un" beauty 
(ayat kne cover)

bak kate title aku tu ler
Everything has beauty, but not everyone sees it. (Confucius)


so, in other words.
be urself is much better than being someone else
lagipon bak kate org bese.
cantik tu subjektif.
n bak kate aku gak
kalo aku cantik, so wat?
kalo aku hodoh pon so wat?
ade aku kesah.
xdela kesah mane pon..




P/s: care utk mem"boost" kan balik self-confident n self-esteem aku yg dah low ni.

so majulah sukan utk negare.



credits: google image n pics yg bkan akunyer. aku si pencopet gambo





n thanx n sori 



4 comments:

Nazurah Amnani Zakira said...
This comment has been removed by the author.
Nazurah Amnani Zakira said...

aik!! cepat bebenor tukaq backgroundnye?? baru bentar tadi kau tguk kaler ijo ni dah pink plak?? upsss PINK??? aku sala tenguk kew? ahaks! yah, cumel page ko, meh ajo aku care2 membuat blog aku yg superb cool tu jd cumel gak. maceh! LOL

Rieyah Jamil said...

nani, aku nak yg lagi grnad.. tp xjadik.. n aku bnce gler.

Nazurah Amnani Zakira said...

sabow...usaha tangga kejayaan. so hwaiting!! weee :D