Followers

Wednesday, January 12, 2011

life is gettin' better, day by day!~

sedih woo

aihh.
walopon minggu  ni rase macam tak bape nak seronok macam minggu2 lepas
masih ade lagi yang pedulik kat aku ni
ingat sumer dah tak sedar aku sensorang je skang ni
sakit woo

ari semalam macam sudah jatuh tangge, tergolek2 ke lantai 
lalu terpelecok dek kerane batu
but still, masih ade lagi yang tolong
thanx to my beloved fren.wan nor azmira
 coz waktu tengah sedih2 gini kamu  belanje makan mcd sambil cuci mate tengok mamat ensem
woow, i like~



xoxo 
cayang kamu, muaaaaaaaaaaaaaah  
nak wat camner aku bangun pagi2 pale ni dah tingtong
mate takleh nak bukak
tekak dah sakit and idong dah sumbat
demam ke aku ni

pas solat ingat nak tdo jap
kelas kol sembilan kowt
sekali terlajak tido. kol 9.30 baru bangun
siap2 pegi tutorial consti
orang dok present kat depan, pale aku dah melayang wat terjon tirok kat tingkap
siap wat sommersault agi
melayang daa jaoh nak kutip balik

pastu aku yg sebelom ni kalo orang present tu, akule yang kaki tanye
tetibe ari ni aku diam seribu bahase perot
madam tengok aku pown pelik
bebudak yg tengah present tu pon pelik
tak pernah diam tetibe senyap je

sumer mate tengok aku , 
konon expect aku soal le
cheh hampeh
mulot aku dah kene gam UHU
nile gupe gam UHU kalo korang tak penah nampak kowt?  pames tu

tak pown gam karpet kat umah tu
tak nak terbukak dah

abis je kelas aku cabot gi library,
dah le lupe bawak matric card
*kene touch matric card kalo nak masok*
dompet plak tinggal
tapi aku ngan muke sekudus alam, menatap muke librarian tu
dengan berkate dengan sore paling manis kat  muke bumi Allah Ta'ala ni
"abg, tak bawak matric card, tapi nak masok"
macam gini le saye wat muke tadi

sambil memberi senyuman plg innocent le
berjaye gak masok
mase lepak2 carik buku
*buku karton budak kecik*
aku antar semes kat mira,
mengadu se'abis2'nye
die pown kate
"jgn sedih2 yah, chillax, nanti aku blnje makan mcd ek"
*tak ingat precise words die*
aku dengan muke kucing comelnyer tersengih2
mcd , huh i like

yay, dahle tak bawak duit,
ade plak yang nak belanje
mahal le kowt
aku masuk kelas excited
bile mood aku dah baik, ape lagi,
kat kelas, madam tanye opinion
aku ngan muke kondifennyer jawab
gegege kitaro

muahahahaha
balik kelas, trus shoot gi  mcd
makan prosperity borgo
SEDAP
sambil tu tengok gak bro2 yang tengah prot kat stu
wow, ensem seh!~
pergh kalah model ubat gigi tyme dorg senyum

terpikat mate aku jap
tapi disebabkan posisi aku dudok tu mmbelakangkan dorg
kene curik2 tengok aje
*yah oi, gatai ek ang*'
mane de~ cuci mate je ek
wareken bak kate org jawe

perot aku pown kenyang
mate pown bersih
kene amik gambo dolu
tande kenang kenangan
sanggup upload gambo pale potong ni gare2 nak tunjok kitorg makn ape..sudahnye xnmpak gak


yang biru tuler mira.. aku tak comel noe.. tapi bole le
aishhh, eppy2 gak
esok ade presentation
satu hape pown tarak
4kes kowt nak kena bace
mate ni dah tahap itam cam baru lepas bertumbok
dushummmmmmmmmmm

orang dah gelar panda jadian dah ni
nak sangat cepat cuti
rindu kat Puan Emak
dah 2bulan tak balik
miss my mommy woo
gombak - kota tinggi
6jam tu dalam bas
mau kematu p******* aku
paling tak best bile tertido lam bas
macam di dodoi2

tak boleh belah tu air lior basi pon ade
pastu bile bangun melilau carik tisu tak jumpe
kalo nasib malang, tak jumpe tisu,
lap kat baju
tu yang bau paeng baik punyer
dengan t**k mate selepet, drooling lagi
mamat ensem pon lari tao
part yang best bile dapat seat tepi tingkap, leh cuci mate lihat alam indah terbentang
part tak best, seat tak leh turon tak pon tingkap tak de langsir
*coz berebot ngan orang seat depan mahopon belakang*
akhir skali langsung tak dapat pakai sume, coz langsir koyak
har har

part best bile dah tibe kat stesen bas kat bandar,
yang tak best bile kene tunggu org datang jempot
kalo nasib terlebih malang, kene ngorat kan bangla
"adiiik maniiis, apa  mau, hijau, kuning"
*ohoit, ingat aku keta nak isik minyak,lorat le tekel orang gune statement gtu*

tapi tuler yang bestnyer
bile balik kampong esp bile raye time dengo lagu raye kat radio, mp4 pown bole


*eh, jap jap.. aku rase aku nak citer pasal ari ni aje*
sambung balik
ari ni walopon tak sebest minggu2 lepas, tapi masih tesembunyi sinar cahaye kegumbiraan
tak caye try wat muke sedih kat kawan
pren poebo

kalo kawan anda belanje (tu tnde beliau sahabat yg paling da best le)
kalo kawan korg wat muke tak tau (beliau harus di enyahkan dari pandangan sisi)
n kalo kawan korang dah le tak belanje time tgh sedih, dgn muke tak malu mintk kite blnje plak
(maka beliau adela arapkan epal, limau dibelinyer *pepatah ciptaan sendrik*
maka harosla di elakkan jikalau tidak, poket anda akan kempis sbelom masenyer)

so, anda kawan yg macam mane?

abaikan kalo anda tak dek dalam senarai
tu tande anda tiade kawan
 muahahaha
jangan aku terlentok udah

okeh, ati pown dah hepi, perot pon dah kenyang
ape lagi sambung balik wat keja...
malam ni ade kelas mandarin
huhu..

p/s: arap2 esok akan lebih baek dari ari ni
aiyoo, ghumate aku pasang lagu padang pasir le plak, BB please, i cant stand da noise 
*full name habibah, manje2 name BB.
huu i like


hehe. n cao cin cao.. sape ade terase kat sini. jangan amik ati k
ja ne

1 comment:

nadzirah aqilah said...

eh.. org kota tinggi jugak!!! waaa... salam kenal2! haha