Followers

Thursday, March 24, 2011

ko kelepet aku, aku kelepet ko balik



pernah tak korang terase macam nak nak buat aksi serang balas
versi gerak-rempuh-guling2
aku tak nak cakap melalut
so straight to da point

aku ni tengah dalam versi nak pelan yang bernama 
"kekelepetan budak kaki kelepet"

alkisah, bilik compartment di uia
aku yang sungguh comel ini telah kehilangan pencuci muka
aku tau mesti korang kate
"lerh, pecuci muka je kot. kecoh seh kaki cucuk ni"
jangan silap
ni ZA ye yang kita bincangkan
bayangkan harge dia yang agak ehemm tu
and aku cuma dapat pakai 4kali je,
and then, it's gone

aku rasa macam nak melakukan aksi guling-guling aje kat lantai tandas tu
dah la waktu perasan tu waktu nak pergi kelas
bayangkan
aku tak cuci muka pun tau,
ingat nak cuci aje gune shampoo loreal aku
tapi takut pulak tetiba tumbuh bulu
erk? ada ke?
so, dipendekkan cerita
aku memang annoyed gila satu hari tu
rasa macam nak buat hentakan lutut ke lutut kat budak tu

ada jugak jenguk-jenguk dalam bakul budak kat bilik air tu
tapi cam dah tak ada aje
tetibe pulak tadi cik nani,aka, mangsa selain aku
kata dia ada nampak kitorang nyer pencuci muka 


so , let's the game begin
revenge is so sweet
sweet pebendanye, 
kitorang dah wat plan nak kenakan budak yang begitu tidak ada rase malu itu ya 
ni blog cik nani, die ketua kaki kelepet tu,

ni baru episode satu, malam karang kitorang start projek
maybe ada dari korang yang fikir
nama aje pelajar uia
perangai takde sivik 
esp kat kitorang yang comel
jangan silap
ni untuk kebaikan sesama
guna kata-kata yang baik, tak lut dah
eyes for an eyes la kan
serius, aku punya duit pun kena kebas, baju kurung and banyak lagiler jadik mangsa
nak salahkan sape
buat report? budak tu pandai, dia dah nyorokkan siang-siang
kalau betol dia tak curik, nape mesti nak nyorokkan bakul mandi tu kan

this would be my first and last
p/s: adik, kakak, abang jangan tiru budak ni aka, aku ler
biar tuhan je yang balas, tapi aku kan degil
p/s/s: kalo jadik, aku sambung. tak jadik. kitorang diam2 je


1 comment:

Cik Nanie said...

hee hee hee. saya suka, ghopenyer entry ni ade sebut pasal haku erk? mlm ni kite tenguk plan kite jadi ke tak . . . kah kah kah !!