Followers

Saturday, November 19, 2011

i'm a Bookworm.. how about you?

tengok tajuk pun mestile pasal buku kan
takkan pasal kucing terjun kolam pulak dah.

memandangkan aku ni kan jenis kipas-susah-mati buku kan
jadi aku perkenalkanlah website dimana korang boleh share korang punya review pasal buku kat dalam tu

nama laman web tu:

sebab aku kan suka condemn buku orang
that's why le aku signup benda alah ni
so, in case kalau terasa cam nak jadi ulat buku, tapi tak nak beli
(jangan ah tak beli buku ori, sian author korek lubang hidung pikir idea tau)
boleh la korang check akunyer previous post pasal mobile9

ala, aku tau korang memang bab pegang buku tebal sikit, malaskan.
so, tu jela cara nak baca tanpa pegang buku tebal
aik, pakai semakphone, isi ah barang 2 ebook ke?
dah, dari aku melalut, baik aku komen buku orang.
muahahaha

adieu