Followers

Tuesday, November 22, 2011

Ready MP3

aku tau korang kadang-kadang annoyed dengan 4shared mahupun aimini kan
so, aku pun sharele site ni
sangat laju nak download mp3, baru mahupun lagu lama


pesanan dari pihak penaja,
kadang-kadang link ni tak leh loading or yang sekutu dengannya.
sebab diorang selalu update, tu yang site ni sengal sikit
tapi overallnya, kalau ikut mood angin kus-kus, dia okeyla
kalau datang angin monsun timur dan barat daya
konfem tak jumpa. try hari lain
tu aje

adieu~

No comments: